Neka ovo bude kao veoma neobičan album, početak Nove 2011. godine. Iako su ameri zakleti neprijatelji SRBA i zagadili nam zemlju za idućih 5 vekova (do nekog novog Kosovskog boja, ako nas Srba uopšte i ostane od narastajućeg raka i bolesti od tih njihovih bombi, evo mi ćemo pustiti ovu veoma retku ploču (piše „not for sale“) jer sadrži lepe uvertire iz opera i baleta.

Odmah da kažem da i nisu baš neka izvodjenja, naš vojni orkestar ih bolje izvodi, no sama ploča je načisto interesantna za čuti je. Nekad su ameri imali i vojne orkestre koji su svirali danas mislim da ovja orkestar više ništ ane znači jer oni šta rade samo jebu celu zemljinu kuglu i ne daju nikom da živi kako on hoće. Ovde u Srbiji oni imaju svoje plaćženike naročito oličene u gosn Šutanovcu koji bi valjda najvoleo da psotane njihov oficir ili bar oficir nato pakta, te bapske organizacije koaj se samo iživljava nad Srbima i Iračanima.

Ovo je drugo američko lice, da vojska ume i da zasvira i da bude zabavna ali to su neka druga vremena 70-te godine, pretpostavljam, pošta na priglupoj ploči nema nikakvih datuma (vojna tajna?!).

ANSAMBL američkog vazduhoplovstva

About aktivista

Blogging about music, YUGOSLAVIA, archiecture, old gramophones, recordings and other stuff like LPs, Lps, cassettes, VHS all about former great YUGOSLAVIA

Постави коментар